Hotdogs under en varm sol

Når solen skinner udenfor og frokostpausen melder sin ankomst kan det være svært at komme tilbage derfra. Fanget i varmens favntag sidder man og stirrer på de sidste krummer og brygger på en udskylning for lige at blive siddende fem minutter til.
Men da arbejdet langt om længe var blevet gjort tikkede lyden af klokker ind af den åbne dør og så var det om at komme ud og af sted.
Tunge ben skubber gang i cyklen og ruten gennem byen er sat efter at skulle være den hurtigste. Vandflasken i den røde plasticpose banker mod mit knæ – så jeg tager bedre fast.
Jeg er nemlig begyndt til Powertraining og i dag var det på en solbeskinnet plæne mellem japanske kirsebærtræer at den fysiske udfoldelse skulle gøres.
Mørbanket og med sitrende muskler og et stik af ikke at have gjort det helt godt nok denne gang, men stålfast på at gøre det anderledes næste gang. Vender jeg næsen hjemover. Solen brager stadigvæk ned over byen og jeg længes bare efter koldt vand og at smide mig på den grønne plæne.
Ønsket indfries 22 minutter senere og hvor føles det helt igennem godt.
Og når man nu har ydet må man også nyde.
Hjemmelavede hotdogs frit over Politikens Salat ekvilibrist Tina Scheftelowitz nydt i solskin og Murakami 1Q84 bog 2 i ørerne er på alle måder bare godt.

Hotdog i fuld sol

Tomatsalsa med forårsløg og chili

Stegte løg vendt i rugmel salt + peber

Agurkeskiver i hybenrose eddike og honning

Balsamico stegte Portobello svampe

Alt hvad man kan ønske i en god hotdog og så lige et par gulerødder ved siden af til at sørge for at det knaser højt og brutalt.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s